LEDERUTVIKLING

Varighet:  Avhenger av kunde.
Sted: Innleid lokale eller kundens lokaler.
Antall: Varierer, som oftest maksimalt 25.

Hovedansvarlig for lederutvikling er Harald Østbye. Han har jobbet i Forsvaret 39 år med ledelse fra bunn til topp. Harald var blant annet befalsskolesjef for Befalsskolen for Kampvåpene (BSKAMP) på Rena fra 2002-2005, hvor han i løpet av årene var ansvarlig for utdanningen av 450 ledere til Hæren. De siste 10 årene har han vært sjef for Forsvarets Vinterskole i Elverum.

Ønsker du en bedriftspresentasjon om hvem vi er eller hva vi kan tilby? Usikker på hva din organisasjon har behov for?
Ta gjerne kontakt – vi kommer med glede innom ! 

Grunnkurs ledelse

Grunnkurs ledelse

Vi tilbyr grunnkurs i ledelse som tilpasses den enkelte organisasjon. Kurset passer for de som er nye i lederrollen eller skal inn i rollen som ledere. Nivå: Butikksjef, Teamleder, Avdelingssjef, tilsvarende.

Videregående lederutvikling

Videregående lederutvikling

Våre kurs innenfor videregående lederutvikling tilpasses den enkelte organisasjon og deres behov. Nivå: Over butikksjef. Regionssjef, Distriktssjef, Sentersjef, tilsvarende.

Spesialkurs for ledere

Spesialkurs for ledere

Vi holder spesialkurs innenfor emner som organisasjonens ledere mangler kompetanse på. Eksempler kan være: Den vanskelige samtalen, selvledelse, den konstruktive organisasjonen, tilbakemeldinger, med mer.

Åpne kurs og seminarer

Åpne kurs og seminarer

Vi holder åpne kurs og seminarer innenfor ledelse som du eller organisasjonen din kan melde deg på. Ta kontakt for å vite når og hvor neste åpne kurs er. Ønsker du å bruke en av våre konsulenter på ditt seminar? Ta kontakt !