Kunder og kundereferanser

Nedenfor kan du se et utvalg av våre kunder og lese hva våre kunder mener om kursene og tjenestene vi leverer.
Ta kontakt dersom du ønsker flere referanser.

Vi valgte i 2016 å bestille kurs i lederutvikling og konflikthåndtering fra Dedikert Kompetanse AS. Vi var svært fornøyde med begge kursene og prisen var meget fornuftig i forhold til andre aktører.

For å dekke opp et kompetansegap og for å lett ha tilgang på tung kompetanse så valgte vi i 2017 å inngå en samarbeidsavtale med selskapet. Vi har så langt fått hjelp innen prosjektledelse, økonomiske controller-tjenester og organisatorisk rådgivning.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Dedikert Kompetanse AS !

Generalsekretær, Mental Helse Ungdom, Adrian Wilhelm Kjølø Tollefsen

Nokas Beredskap AS er ansvarlig for all HMS-relatert kurs og opplæring ved Herøya Industripark. Vi engasjerte i den forbindelse Dkomp for gjennomføring av kurs i presentasjonsteknikk for våre instruktører.

Tilbakemeldinger fra våre ansatte var meget god, særlig vil jeg fremheve dette med at kursinnholdet ble fremført på en bra måte ved bruk av selvopplevde erfaringer, noe som hadde stor relevans i forhold til vår kurshverdag.

Instruktør fremstod som meget faglig sterk og viste stor innlevelse, noe som medførte meget god kommunikasjon mellom instruktør og elver.

Daglig leder, Nokas Beredskap AS, Christian Valand