HISTORIKK, VISJON OG VERDIER

Historien bak Dedikert Kompetanse AS

Dedikert Kompetanse AS ble stiftet 18.03.2015 og leverer i dag kurs og tjenester i Norge og utland. Selskapet ble opprettet for å kunne tilby kurs og tjenester ut til det private og offentlige av høy kvalitet. Vi har forskjellig utdanning og erfaring som gjør at vi ved å kombinere vår kompetanse oppnår gode resultater sammen med kunden. For å lese mer om den enkelte, kan du besøke siden konsulenter.

Leverer våre kurs og tjenester der du trenger dem

Vi leverer våre kurs og tjenester der våre kunder trenger dem. Vi har blant annet levert kurs og tjenester i Oslo, Arendal, Jessheim, Porsgrunn, Porsanger og Tyskland.

Visjon
Dedikert Kompetanse AS skal alltid tilstrebe å levere mer enn det kunden forventer, og med tiden til hjelp, bli et merkenavn innenfor våre kurs og tjenester.

Misjon
Dedikert Kompetanse AS bidrar til en bærekraftig bedrift gjennom våre kurs og tjenester. Verdien av våre kurs og tjenester skal alltid være større enn det kunden selv betaler. Etter endt kurs eller tjeneste skal kunden oppleve større kontroll i egen organisasjon, samtidig som hovedfokuset fortsatt ligger på primæroppgaven.

Forretningside
Det er mange aktører som tilbyr tilsvarende kurs og tjenester, men få som kan matche vår kompetanse. Alle våre kurs og tjenester blir tilpasset den enkelte kunde slik at utbyttet blir størst mulig. For at en bedrift skal ha muligheten til å vokse, må de ansatte ha godfeedback opplæring i bunn. Kursing av ansatte er første steg i riktig retning mot en større og bedre bedrift.

Kjerneverdier

Dedikert – Vi legger sjelen vår i alt vi gjør. Vi ønsker å levere bedre enn forventet til enhver tid.

Engasjert – Samtidig som vi i Dedikert Kompetanse AS er veldig engasjerte, så engasjerer vi også våre kunder og kursdeltakere.

Løsningsorientert – Vi vil alltid søke å finne de beste løsningene som gir våre kunder størst utbytte av våre kurs og tjenester.